Mä en kans tajuu. Eilen lähdin sitten duunista, suuntasin Länärille, niin eikö siellä pojat tee asfaltointitöitä, yks kaista käytössä, liikenne seisoo koko Lauttasaaren matkan. Eikun oikeesti, siinä meni 20 minsaa päästä kaupungista Hanasaaren kohdalle.

Kyllähän mä nyt saatana ymmärrän tietöitä. Onhan se moottoritie vittumainen päällystää, kun jengi siinä ajelee. Mutta voisko siitä varoittaa niitä autoilijoita? Ei mitään "Länsiväylällä tehdään päällystystöitä 1.8 - 31.8", vaan ihan et olis vaikka sellainen muuttuva opastintaulu jossain niin kaukana, et vielä ehtii välttää sen Länärin, jossa lukis notta "Elkää nyt perkele Länärille lähtekö, siellä seisoo liikenne puoli tuntia", onhan niitä Italiassakin joka saatanan tiellä. Mutta ei meillä, meillä ei katos tätä huipputekniikkaa tunneta lainkaan.

Onhan Tiehallinnolla tietty se nopeusmittari Länärillä. Se kertoo kuinka kovaa ajetaan Hanasaaren kohdalla. Vaan on JOKA VITUN KERTA ollut se ruuhka (kolari, tietyö, whatnot) sillai, että Lauttasaaren viertä on ajettu toista tuntia, ja sitten 100 metriä ennen Hanasaarta voi pistää urun auki ja mittari sitten tietty näyttää, että "perkele, siellä ajetaan melkeen sataa". Ja sitä hyväuskoinen autolija sitten suuntaa sinne. Saatana.